orgulljuvenil
La nostra resposta és l’Orgull Juvenil!

L’AJLL-CAJEI realitza pintades a bancs i caixes sota el lema “Contra el capitalisme: orgull de classe, orgull juvenil”

 

Sota el lema “Contra el capitalisme: orgull de classe, orgull juvenil” l’AJLL va realitzar, la matinada del 30 d’abril, pintades a bancs i caixes, accions emmarcades en la primera fase de la Campanya Nacional de la Coordinadora d’Assemblees de Joves de l’Esquerra Independentista (CAJEI), de la qual l’Assemblea de Joves de Lleida n’és partícip juntament amb totes les Assemblees de Joves que formem la CAJEI.


Immersos en una crisi capitalista a la qual ens han portat banquers i grans empresaris, el jovent hem decidit dir prou. Ja n’estem farts de patir les conseqüències d’aquesta crisi de la que no en som responsables però que sí que estem pagant, i a un preu molt alt (recordem que l’atur juvenil als Països Catalans supera el 40%). Sabem que el veritable problema és aquest sistema capitalista d’explotació i de les estructures de les quals es nodreix, com el poder adult, que busca crear noves generacions de submisos i submises que aguantin el pes d’aquest sistema que explota a una majoria en benefici d’unes poques.

El jovent estem cansats de ser menystinguts i de que no se’ns tracti com allò que som, un subjecte social i polític del present que volem el lloc que ens toca en aquesta societat. Un lloc que ens permeti desenvolupar-nos com a joves que som, un jovent amb esperit crític i amb ganes de canviar aquest model social i econòmic que està lluny de servir els interessos de la classe treballadora.

És per això que avui sortim al carrer i ho seguirem fent; avui ataquem institucions del capitalisme que perpetuen l’opressió dels i les joves, i continuarem fent-ho fins fer-nos respectar. El jovent som el futur, però també el present i és aquí on hem de guanyar el nostre lloc.

Contra el capitalisme: orgull de classe, orgull juvenil!
Lleida, 30 d’abril de 2011

A %d bloguers els agrada això: