orgulljuvenil
La nostra resposta és l’Orgull Juvenil!

Orgull Juvenil!

Has sentit mai ràbia del “quan siguis gran ja canviaràs”, del “jo a la teva edat també era així”, del “el jovent d’ara ho teniu massa fàcil”? Nosaltres també. D’això se’n diu “poder adult” i busca crear noves generacions de submisos i submises que aguantin el pes d’aquest sistema, que explota a una majoria en benefici d’unes poques.
Aprofita, doncs, que les generacions adultes han hipotecat la seva vida per comprar un pis i un televisor de pantalla plana i han abandonat la lluita pels seus drets, amb la ingènua esperança d’agafar un “ascensor social” que els faci viure com a rics i que –no ens enganyem- no existeix. Agafa aquests adults com a còmplices, perquè domestiquin la nostra rebel·lia juvenil i ens converteixin en persones manses i conformistes.
Però sabeu què? Que ja no tenim res a perdre tret de les cadenes. Que el nostre horitzó són la precarietat laboral, els contractes temporals i de pràctiques fins els 30, el no poder emancipar-nos econòmicament dels pares.
I la nostra resposta és organitzar-nos amb els qui pateixen la mateixa opressió per ser joves de classe treballadora, fills i filles d’una nació oprimida, esclaves del patriarcat. La nostra resposta és l’Orgull Juvenil!

Sense comentaris to “Orgull Juvenil!”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: